Suomen Kääpiökoirat ry - Arkisto - Puheen­johtajan palstat - 2014 - 2014-04Valta vaihtuu 

Valta vaihtuu 

Leena Parviainen

Vuosi on lopuillaan, kauniit joulun valot valaisevat muuten niin märkää ja pimeää ympäristöä, joka kaipaa suojakseen pehmeää, valkoista lumipeitettä. Minun työni SKKY:ssä on tehty, olen täyttänyt antamani lupauksen ja valmis väistymään. Olen saanut työskennellä innokkaan hallituksen kanssa, olemme saaneet paljon aikaan, joskin paljon on vielä tehtävää.

Suurin haasteemme, tuomarikoulutuksen ajantasalle saattaminen vei aikaa lähes kaksi vuotta, mutta nyt se on tehty. Kiitos siitä kuuluu lähinnä Annukka Paloheimolle ja Jussi Liimataiselle. Kaivarin kesäinen näyttely, Puppu Schaumanin ja hänen joukkojensa projekti, on saanut paljon julkisuutta ja kiitosta ulkomaita myöten. Se on ollut onnistunut tapahtuma ja melkoinen imagon kohotus SKKY:lle.

Pitkäaikaiset hallituksen jäsenet Tarja Flinkman ja Ari Auvinen halusivat antaa tilaa nuoremmille. Monivuotinen sihteerimme Päivi Rantanen tahtoi lopettaa toimintansa sihteerinä, mutta jatkaa edelleen hallituksen jäsenenä. Kiitos Päivi kun sairastelustasi huolimatta jaksoit jatkaa vielä tämän syksyn. Kiitoksen ansaitsevat myös Marjo Heikka ja Kristiina Kästämä upeasta lehdestä, jonka viimeinen numero on nyt kädessäsi. Kääpiökoirat -lehti on ollut varsinainen kiitoksen ja kehujen kerääjä. Olen saanut nauttia "ansaitsematonta arvon nousua" vastaanottaessani näitä kehuja. Hyvin onnistunut kotisivujen uudistus on sekin tuottanut paljon positiivista palautetta. Siitä kiitos lankeaa kokonaan Markku Kelokarille, joka on aikaansa ja vaivojaan säästämättä yksin puurtanut kaksi vuotta niiden eteen.

Vuosikokous sujui niin kuin kuuluukin, keskustellen. Paikalla ollut jäsenistö (22 henkeä, 78 ääntä) osallistui hyvin aktiivisesti keskusteluun. Tämä oli uutta ja todella toivottavaa. Tuli ruusuja ja tuli risujakin. Kaikkien mielipiteiden takana on aina ajatusta, ne pitää vain löytää ja osata hyödyntää. Kaikki mielipiteet kirjattiin tarkasti ylös ja ne tullaan käsittelemään hallituksen toimesta.

Yhdistyksemme sai johtoonsa uuden puheenjohtajan, aktiivisen, nuoren ja osaavan Jussi Liimataisen. Hänellä on takanaan useita hallitusvuosia, joiden ansiosta "hommat on hanskassa". Toivotan Jussille voimia ja intoa uuteen toimeensa. Hallitusta täydennettiin uusilla jäsenillä Puppu Schaumanin jatkaessa vanhana. Eivät uudetkaan jäsenet mitään keltanokkia ole, aimo annos osaamista ja tietoutta löytyy heiltäkin. Uusina jäseninä hallitukseen tulivat valituiksi Tiina Taulos (bostonit) ja Jarmo Hilpinen (griffonit) sekä vuoden paikalle Katja Johansson (affenit). Toiminnantarkastajiksi valittiin Tarja Voutilainen ja Pauliina Ranta sekä heille varamieheksi Matti Tuomi ja Ulla-Riikka Kelokari, jolle SKKY:n toiminta on tuttua vuosien ajalta.

Olen tyytyväinen, johtomme nuortui, voimme toivoa uusia ajatuksia ja uusia innovaatioita. SKKY:llä on odotettavissa lupaava, hyvä tulevaisuus. Olin iloinen saamistani kukista, suurkiitos sinulle Merja Mäntylä-Marjanen, annoit minulle hyvän mielen kotimatkalle. Ystävällisyys on elämän paras lääke.

Kiitos teille kaikille, Rauhallista Joulua ja Menestystä Uudelle Vuodelle!
Leena