Suomen Kääpiökoirat ry - Arkisto - Puheen­johtajan palstat - 2014 - 2014-03Puheenjohtajalta 

Puheenjohtajalta 

Leena Parviainen

Takanapäin on kaikilta osin onnistunut kesäkausi. Maailmannäyttely 2014, joka kiinnitti katseet koko Suomen kennelmaailman, meni todella hienosti myös kääpiökoirien osalta.

Erikoisnäyttelyämme Kaivarissa suosittiin taas aivan upealla ilmalla ja runsaalla koiramäärällä. Kaikki järjestelyt sujuivat erinomaisesti, kiitos siitä kuuluu kaikille vapaaehtoisille eri tehtävissä olleille ihmisille. Anna Ratian luotsaama, valtavasti kiitosta ja kehuja saanut International Bolognese & Maltese Symposium, keräsi osanottajia lähes 20 eri maasta ja onnistui järjestelyjen ja ohjelman suhteen todellakin erinomaisesti. SKKY:tä tilaisuudessa edusti Annukka Paloheimo. Tapahtuma oli kansainvälisesti loistavaa mainosta SKKY:lle. Tapahtuma oli omiaan näyttämään mallia siitä mitä pienetkin rodut yhdessä voivat tehdä oman rotunsa hyväksi.

Vuosi lähestyy loppuaan, kuten myös minun toimikauteni tämän yhdistyksen ruorissa, sekin on päättymässä. Kaksi vuotta sitten lupasin ystävälleni, silloiselle SKKY:n monivuotiselle puheenjohtajalle Kirsti Lummelammelle, että lähtisin jatkamaan hänen työtään vuodeksi tai tai enintään kahdeksi, kunnes löytyy hyvä ja nuori ehdokas. Nyt aika on täyttynyt ja ehdokaskin löytyy, marraskuun 12. päivänä pidettävässä vuosikokouksessa valitaan Suomen Kääpiökoirayhdistykselle uusi puheenjohtaja. Olisi toivottavaa, että jokainen jäsenemme saapuisi paikalle ja kaikki jäsenyhdistyksemme lähettäisivät edustajansa kokoukseen ja siten huolehtisi siitä, että yhdistys saa haluamansa ja toivottavasti pitkäaikaisen, toimivan johtajan. Samalla esitellään myös sääntömuutosehdotus jolla pyritään päivittämään jo hieman vanhahtavia sääntöjämme. Ehdotus tulee kotisivuille hyvissä ajoin ennen vuosikokousta.

Vielä on kaunista syksyä jatkaa tätä harrastustamme, vaikkapa vain lenkkeilemällä sen oman lemmikin kanssa. Se on sitä hyvää elämää koiran kanssa.