Suomen Kääpiökoirat ry - Arkisto - Puheen­johtajan palstat - 2013 - 2013-04Puheenjohtajalta 

Puheenjohtajalta 

Päättymässä oleva vuosi on meidän ensimmäisemme ja sujunut yleisesti ottaen melkoisen hyvin. Monella eri saralla on vielä tulossa muutoksia, jotka aiheuttavat runsaasti työtä eli vapaaehtoisia työntekijöitä kaivataan toimintaamme. Ilmoittelehan itsestäsi jos tuntuu siltä, että haluaisit olla mukana kehittämässä tätä yhdistystä entistä ehommaksi.

Koulutusta on lisättävä etenkin jäsenyhdistyksiemme luottamustehtävissä työskenteleville. Jäsenyhdistyksiemme toiminta tuntuu olevan melko usein aika vapaamielistä ja sattumanvaraista. Yhdistysten toimintaa säätelee kuitenkin yhdistyslaki, joka määrittelee hyvinkin tarkasti niiden toimintaa. Sujuva toiminta vaatii aina myös yhteistyöhalua ja –kykyä kaikilta siihen osallistuvilta.

Maaliskuussa pidetään Terve lyhytkuonoinen -totta vai tarua -seminaari, käsitellään erilaisia ns. liioiteltuja rotupiirteitä. Heti alkuvuodesta tulee kotisivuillemme sähköinen ilmoittautuminen.

Vuosikokous sujui leppoisasti ja sopuisasti. Oli mukavaa nähdä niin monia paikanpäälle saapuneita jäseniämme. Moni oli saapunut Kehä III toiselta puoleltakin ja se jos mikä kertoo, että jäsenet ovat kiinnostuneita yhdistyksemme toiminnasta ja haluavat olla mukana siihen vaikuttamassa.

Kiitos jäsenistölle luottamuksesta tullessani valituksi puheenjohtajaksi, pyrin tekemään parhaani SKKY:n ja sen jäsenistön hyväksi. Suurkiitos Ulla-Riikka Kelokarille. joka nyt jättää sekä hallituspaikkansa, että tehtävänsä yhdistyksen sihteerinä. Hänen tilalleen hallitukseen valittiin Toni Saira, jonka toivotan tervetulleeksi työskentelemään tähän suureen rotujärjestöön ja mukavaan seuraan.

Toiset erovuorossa olleet Anna Ratia ja Päivi Rantanen valittiin jatkamaan seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi. Päivi Rantanen aloittaa vuoden vaihteessa yhdistyksen sihteerinä. Rahastonhoitajana jatkaa Laura Ruotsalainen ja jäsensihteerinä Anna Ratia.

Ulkona pimenee päivä päivältä, näyttelykausi on päättymässä ja yhdistyskin hiljenee vähitellen joulun viettoon. Nyt odotellaan vain valkoista joulua ja tietenkin joulupukkia. Muistakaapa jouluna niitä nelijalkaisia ystäviämme, karvaisia ja vähemmän karvaisia ylimääräisellä rapsutuksella ja ehkäpä pieni joululahjakin olisi kiva löytää sieltä pukin kontista.

Lämmintä Joulumieltä kaikille
Leena